PLEET

Notify

Få besked på mobil, desktop eller email

PLEET Notify – Få besked på din mobil, desktop, email eller tablet, når noget kræver din opmærksomhed ved maskinstop

Modtag en besked på mobilen hvis en bestemt begivenhed opstår. Med PLEET-Notify-modulet kan du opstille regler for hvem, hvornår og hvilke begivenheder der skal udløse en besked.

Så, har I maskiner der arbejder uden at være under konstant opsyn, så er PLEET-Notify-modulet den helt rigtig løsning til at sikre at et evt. produktionsstop bemærkes af en operatør.

Med PLEET Notify bestemmer I selv, hvor beskederne skal modtages, og hvilke typer stop der skal udløse en besked – det er nemt, hurtigt og effektivt.

Hvorfor skal du modtage en besked

Det kan være en god ide at modtage en besked, hvis en maskine stopper i produktionen. En besked kan give et hurtigt og pålideligt varsel, og det kan være en effektiv måde at sikre, at det relevante personale bliver informeret så hurtigt som muligt, så de kan træffe de nødvendige handlinger for at få maskinen op at køre igen.

Det er dog vigtigt at overveje, hvem der skal modtage beskeden, da det kun er relevant for de personer, der har ansvaret for at reagere på maskinstoppet. Derudover skal der oprettes en nøjagtig og pålidelig mekanisme for at identificere, hvornår en maskine er stoppet, og hvem der skal modtage beskeden. Og netop her har PLEET-Notify-modulet de værktøjer som det kræver at opstille de rigtige regler.

Automatisk modtagelse af beskeder når en produktionsmaskine stopper er afgørende af flere årsager:

Tidlig fejlidentifikation

Ved at modtage en automatisk besked ved maskinens stop, kan driftspersonalet straks identificere problemet og reagere hurtigt. Dette reducerer nedetid og minimerer tabet af produktionskapacitet.

Forebyggende vedligeholdelse:

Kontinuerlig overvågning og beskedmodtagelse tillader implementering af forebyggende vedligeholdelsesprocedurer.

Dette kan forhindre fremtidige maskinstop og forlænge levetiden for udstyret.

Sikkerhed for arbejdsmiljøet:

Nogle maskinstop kan være forårsaget af farlige situationer, såsom overophedning eller trykstigninger.

Automatiske beskeder giver mulighed for hurtig indgriben for at beskytte arbejderne og sikre, at der ikke opstår farlige situationer.

Effektiv ressourceallokering:

Ved at have automatisk beskedmodtagelse kan ledelsen effektivt allokere ressourcer som arbejdskraft og reservedele til at tackle problemet hurtigt og effektivt. Dette kan minimere omkostningerne ved reparation og nedetid.

Modtag beskeder som SMS

SMS Notify
SMS-Pleet

Modtag beskeder på App

App-Notify
App Pleet

Modtag beskeder på email

Email-Notify
Email Pleet

Lav vagtskemaer med PLEET- Notify

Med PLEET-Notify kan du lave vagtskemaer så der kun sendes en notifikation til den eller de, som har vagten på det tidspunkt situationen opstår.

For at gøre tingene letter, så kan der oprettes grupper hvor de enkelte medarbejdere kan tilknyttes. Disse grupper kan så tilknyttes de forskellige stopårsager.

Skal der sendes en SMS eller en e-mail, kan du selv sætte det op i PLEET-Notify modulet på en nem og intuitiv måde.

PLEET Notify vagtskema til beskeder
PLEET Notify mulighed i vagtskema
PLEET Notify automatisk besked

Har du spørgsmål? - Kontakt os i dag