PLEET

Notify

Få besked på mobil, desktop eller email

PLEET Notify – Få besked på din mobil, desktop, email eller tablet, når noget kræver din opmærksomhed ved maskinstop

Modtag en besked på mobilen hvis en bestemt begivenhed opstår. Med PLEET-Notify-modulet kan du opstille regler for hvem, hvornår og hvilke begivenheder der skal udløse en besked.

Så, har I maskiner der arbejder uden at være under konstant opsyn, så er PLEET-Notify-modulet den helt rigtig løsning til at sikre at et evt. produktionsstop bemærkes af en operatør.

Med PLEET Notify bestemmer I selv, hvor beskederne skal modtages, og hvilke typer stop der skal udløse en besked – det er nemt, hurtigt og effektivt.

Hvorfor skal du modtage en besked

Det kan være en god ide at modtage en besked, hvis en maskine stopper i produktionen. En besked kan give et hurtigt og pålideligt varsel, og det kan være en effektiv måde at sikre, at det relevante personale bliver informeret så hurtigt som muligt, så de kan træffe de nødvendige handlinger for at få maskinen op at køre igen.

Det er dog vigtigt at overveje, hvem der skal modtage beskeden, da det kun er relevant for de personer, der har ansvaret for at reagere på maskinstoppet. Derudover skal der oprettes en nøjagtig og pålidelig mekanisme for at identificere, hvornår en maskine er stoppet, og hvem der skal modtage beskeden. Og netop her har PLEET-Notify-modulet de værktøjer som det kræver at opstille de rigtige regler.

Modtag beskeder som SMS

SMS Notify
SMS-Pleet

Modtag beskeder på App

App-Notify
App Pleet

Modtag beskeder på email

Email-Notify
Email Pleet

Har du spørgsmål? - Kontakt os i dag