PLEET-ERP

Det optimale dataopsamlingssystem

PLEET ERP – Med integration til jeres ERP system får I det optimale dataopsamlingssystem.

Med PLEET ERP-modul får man mulighed for automatisk at udveksle data mellem jeres ERP system og PLEET, så for eksempel

  • Produktionsplanen kan tilgås direkte ude på maskinen.
  • Produktionsdata kan skrive tilbage til jeres ERP system.
  • De er altid den mest aktuelle produktionsplan der findes ved maskinen.

Vi har stor erfaring i udveksling af data mellem forskellige systemer, så hvis ikke vi allerede har en integration til netop jeres ERP-system i PLEET ERP-modulet, så er det noget vi kan lave.

Hvilke informationer vi skal udveksle mellem jeres ERP systemer og PLEET kan afhænge af netop jeres behov, og afklares derfor i forbindelse med implementeringen af PLEET.

Det kan også gøres manuelt
Med PLEET ERP-modulet bliver det også muligt at indlæse en produktionsplan fra f.eks en Excel-fil.

Kan jeres produktionsplanlægningsprogram allerede lave en Excel med jeres produktionsplan, så kan I indlæse den direkte med PLEET ERP-modulet så operatøren ude ved maskinen blot skal vælge den ordre som skal køres direkte fra PLEET skærmen.

Vetech har igennem mere en 20 år udviklet software der har skulle snakke sammen med andre systemer, vi her derfor en meget stor erfaring i at integrere op mod 3. parts software – en erfaring vi har udnyttet i vores PLEET ERP-modul.

4 gode grunde til, at PLEET skal integreres med jeres ERP

Klik på pilene for at folde svarene ud

Forbedret dataintegritet

Integrering af PLEET-software med ERP-systemet hjælper med at sikre, at data om produktionsydelse og -effektivitet er præcise og ajourførte. Dette bidrager til at forbedre beslutningsprocesser og give virksomhedsledere og beslutningstagere et mere fuldstændigt billede af, hvordan produktionsanlægget og udstyret fungerer.

Optimering af produktion

Integrering af PLEET-software med ERP-systemet hjælper også med at optimere produktionen ved at identificere flaskehalse, ineffektive processer og andre problemområder. Ved at have adgang til omfattende data om produktionsydelse og -effektivitet kan virksomhederne tage hurtigere og mere informerede beslutninger, der kan forbedre den samlede produktivitet.

Reduktion af omkostninger

Integrering af PLEET-software med ERP-systemet hjælper med at reducere omkostninger ved at identificere ineffektive processer og ressourceudnyttelse. Ved at have omfattende data om produktionsydelse og -effektivitet kan virksomhederne målrette deres indsats mod de områder, der kræver forbedring, og optimere ressourceallokeringen.

Forbedret samarbejde

Integrering af PLEET-software med ERP-systemet bidrager til at forbedre samarbejdet mellem produktions- og forretningsenheder. Ved at have adgang til de samme data og rapporter kan virksomhederne arbejde mere effektivt sammen om at forbedre deres samlede produktivitet og effektivitet.

Systemintegration er vigtig for Industry 4.0-konceptet, fordi det giver virksomheder mulighed for at forbinde deres forskellige systemer og dele data.

ERP-systemer bruges til at styre alle kerneforretningsprocesser i en virksomhed, såsom produktion, regnskab og salg, mens et system som PLEET kan automatisere udvekslingen af Shop-floor data til ERP systemerne.

Har du spørgsmål? - Kontakt os i dag